ANUNȚ - lucrări la obiectivul PT 5 situat pe strada Horea Teculescu

ANUNȚ

 

Municipiul Sighișoara informează cetățenii orașului că lucrările la obiectivul PT 5 situat pe strada Horea Teculescu din cadrul proiectului ,, Modernizare PTZ-uri în loc. Sighișoara”, au fost sistate din motive tehnice.

La efectuarea lucrărilor de săpătură în vederea subtraversării străzii H. Teculescu, s-a intersectat un canal colector de ape pluviale, al cărui capac de beton era deplasat în plan vertical, cel mai probabil ca urmare a exploatării îndelungate.

Deoarece starea capacului nu permitea consolidarea acestuia și nici nu asigura suportul pentru patul de țevi și beton de protecție necesar pentru realizarea profilului, a fost nevoie să se identifice o nouă soluție tehnică.

În acest moment, pentru continuarea lucrărilor, s-a realizat o modificare de proiect ce vizează zona respectivă, care necesită noi avize și aprobări.

După obținerea avizelor, va fi realizată și montată construcția metalică de susținere propusă prin noul proiect, urmând ca lucrarea să fie finalizată în cel mai scurt timp posibil. 

Cerem scuze cetățenilor pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere.

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud