PROGRAMUL „CASA EFICIENTA ENERGETICĂ” 2020

Programul „Casa eficientă energetic”, a fost pus în dezbatere publica, proprietarii de case din România pot obţine până la 15.000 de euro de la stat pentru decontarea unor cheltuieli de către stat, în proporţie de maximum 60% din investiţia totală.

În cadrul programului, se acordă o finanţare nerambursabilă cuprinsă între 40.000 de lei şi 70.000 de lei, pentru fiecare proiect, suma fiind acordată în funcţie de procentul cu care, în urma îmbunătăţirilor aduse imobilului, a crescut eficienţa energetică a clădirii.

„Finanţarea nerambursabilă se acordă pentru creşterea cu cel puţin a unei clase energetice faţă de nivelul prezentat în cererea de finanţare, precum şi în funcţie de încadrarea tuturor indicatorilor în pragurile de finanţare descrise mai jos, fără a depăşi 60% din costul total de investiţie pentru implementarea măsurilor de creştere a performanţei energetice a clădirii”, se arată în Ghidul programului.

Pentru a consulta detaliile programului, puteți accesa Ghidul de Finanțare al programului Casa Eficientă Energetic aici: http://www.mmediu.ro/…/mmap-supune-dezbaterii-publice-…/3302.

Cetățenii pot transmite opinii/propuneri/sugestii, la Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Administraţia Fondului Pentru Mediu , adresa de mail: adrian.stefanescu@afm.ro.

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud