Lucrări de întreținere drumuri, în municipiul Sighișoara

Lucrări de întreținere drumuri, în municipiul Sighișoara

 

Municipiul Sighișoara informează că, S.C. Ecoserv Sig S.R.L. - întreprindere publică aflată sub autoritatea tutelară a instituției, a finalizat lucrările de refacere a stratului de uzură  pe strada Ecaterina Varga  și  strada Târnavei, în zona  Pieței Agroalimentare.

S.C. Ecoserv Sig S.R.L. a mai executat, în acestă perioadă,  lucrări de reparații pe strada Plopilor constând în schimbarea bordurilor, repararea trotuarelor și a stratului de uzură din carosabil cu  mixtură asfaltică, pe o lungime de 190 m, reparații cu mixtură asfaltică a căii de aces din  strada Mihai Eminescu spre grădiniță, lucrări de reprofilare pe drumurile împietruite cu autogrederul  în  cartierele Hetiur, Rora,  străzile Cătunul Viilor și Aurel Vlaicu.

În prezent, S.C. Ecoserv Sig S.R.L. execută lucrări de reparare gropi prin plombări cu mixtură asfaltică în Cartierul Târnava II și lucrări de desființare a semnalizărilor existente la trecerile de pietoni  de pe străzile Zaharia Boiu, Consiliul Europei și Mihai Viteazu,  în locațiile în care  vor  fi  amplasate semafoare noi.

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud