28 septembrie ”Ziua mișcării civice pentru mediu și sănătate cu implicare națională” - acțiune de înlăturare a ambroziei

ANUNȚ

        Ca urmare a răspândirii exagerate, atât la nivel județean cât și la nivel național a ambroziei, precum și a numeroaselor sesizări din partea cetățenilor care fac alergie la această plantă, Agenția Națională pentru Protecția Mediului a declarat ziua de 28 septembrie 2019 o zi a mișcării civice pentru mediu și sănătate cu implicare națională, când într-o singură zi, prin efort comun, curățăm țara de ambrozie.

        Cetățenii municipiului Sighișoara, sunt invitați să se alăture acțiunii naționale prin desfășurarea de acțiuni de cosire pe domeniile private (curți și grădini).

        Resturile vegetale rezultate în urma cosirii ambroziei, vor fi predate în saci menajeri, în data de 30.09.2019, între orele 08:00-14:00, la Secția Sere-Zone Verzi, str. Cornești, nr. 54.

 

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud