CINE SPALĂ OALA DE MĂMĂLIGĂ

CINE SPALĂ OALA DE MĂMĂLIGĂ

 

Asociația de Teatru și Film ENTER în parteneriat cu Teatrul Național din Cluj, organizează pe data de 13 iunie 2018, ora 19.00 la Sala de Spectacole “Mihai Eminescu”, spectacolul ”CINE SPALĂ OALA DE MĂMĂLIGĂ”.

 

Nume spectacol: CINE SPALĂ OALA DE MĂMĂLIGĂ

Pe texte de DANIEL TIUTIU

Distribuție: ELENA IVANCA și IOAN ISAIU

Muzica Live: EDITH TOTH

Regia Artistică: CAMELIA HÂNCU

 

Spectacolul ”Cine spală oala de mămăligă” vă propune să ascultați o serie de povestiri cu tâlc culese de Daniel Tiutiu direct de la povestașii din Munții Apuseni. Amprenta locurilor din care au fost culese povestirile este păstrată atât în ”graiul” în care sunt interpretate textele de actorii Elena Ivanca și Ioan Isaiu, cât și în muzica originală compusă și interpretată live la pian și flaut de Edith Toth.

Gândit inițial ca un spectacol de storytelling, spectacolul își depășește limitele și devine un regal de interpretare actoricească. Și mai mult decât atât, într-o notă comică, poveștile sunt dublate de o supratemă, aceea a concurenței dintre trei artiști, doi actori și un muzician. Fiecare își dorește să aibă cele mai multe aplauze, să strălucească mai tare decât celălalt. Acest lucru nu este ceva nou în peisajul artistic dar este interesant de urmărit cum își dispută sau își împart cei trei succesul.

 

Vârsta recomandată  +12

Durata spectacolului  1 oră

Prețul biletului  30 lei. Biletele s-au pus în vânzare la librăria Hyperion.