Ziua Națională de Curățenie 2018 - Acțiune de ecologizare în municipiul Sighișoara

Ziua Națională de Curățenie 2018 - Acțiune de ecologizare în municipiul Sighișoara

 

Municipiul Sighișoara, în colaborare cu unitățile de învățământ din municipiul Sighișoara,  Unitatea Militară 01752 Sighișoara și Muzeul de Istorie Sighișoara, organizează, în data de 15 septembrie 2018, o acțiune de ecologizare și de responsabilizare a populației privind deșeurile, în municipiul Sighișoara.

La această acțiune sunt invitați să participe toți cei care doresc să contribuie la protejarea mediului înconjurător: cetățeni, reprezentanți ai instituțiilor și ai O.N.G.- lor sighișorene.

Sâmbătă, 15 septembrie a.c., voluntarii sunt așteptați să se alăture proiectului “Ziua Națională de Curățenie 2018” care se va desfășura după următorul program:

  • 08.00: Înregistrare, verificare, echipare voluntari

  • 09.00 – 14.00: Activitate de colectare a deșeurilor de către voluntari

  • 14.00 – 17.00: Colectarea sacilor și transportul acestora în vederea depozitării deșeurilor.

    Municipiul Sighișoara s-a alăturat proiectului “Ziua Națională de Curățenie 2018”, desfășurat în context global în 150 de țări sub numele “World Clean Up Day”, organizat de Asociația Viitorul în Zori, cunoscută și sub numele de “Let’s Do It, Romania!”, cu scopul de a mobiliza cât mai mulți cetățeni pentru a se implica într-o amplă acțiune de ecologizare a zonelor poluate cu deșeuri.

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud