Sistem modern de supraveghere video pentru siguranța sighișorenilor

Sistem modern de supraveghere video pentru siguranța sighișorenilor

Au fost finalizate lucrările la obiectivul de investiții “Reabilitare și extindere sistem de supraveghere video în Municipiul Sighișoara”.

În prezența primarului municipiului, Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, a fost verificat ieri  modul de funcționare a acestui sistem modern care:

  • cuprinde 55 de camere de supraveghere, de înaltă calitate de la unul dintre cei mai renumiți producători din lume Mobotix

  • acoperă toate punctele sensibile ale orașului, fiind poziționate în zonele: Centru- Ana Ipătescu-Mănăstire; Cetate; Cornești-Piață agro-alimentară- Viilor; Drumuri și Poduri- Mihai Viteazu- Bărăgan.

  • supraveghează intrările și ieșirile din oraș, cu camere speciale, intersecțiile și parcurile.

  • este conectat la Dispeceratul Poliței Locale Sighișoara și include și alte investiții de monitorizare realizate anterior(pentru supraveghere parc, Depozit de deșeuri menajere, etc)


“Pentru siguranța sighișorenilor,  pentru prevenirea distrugerilor, a furturilor și tragerea la răspundere a celor vinovați de comiterea acestor fapte anti-sociale am realizat acest sistem pentru monitorizarea orașului.

Obiectivul a prevăzut realizarea  unei rețele de transmisie date, a unui sistem de captare imagini și a unui sistem dispecerat de prelucrare și stocare informații.

Scopul sistemului este asigurarea securității persoanelor și bunurilor din Sighișoara. “

 

Page Reader
Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud